resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1117
    8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçında kendisine en uygun serbest vuruş pozisyonunda dries mertens topun başın geçmese belki de ilk serbest vuruş golünü atacaktı. ilk yarıdaki kaleyi hafif sol çaprazdan gören pozisyonda mertens topu baraja vurdu. mertens de canımız ciğerimiz ama sergio sahadayken serbest vuruşlar onundur.

    maçın geneline bakarsak ilk yarıda mükemmel bir oyun oynadı. hakemin haksız yere gösterdiği sarı karttan sonra biraz çekingen oldu. ikinci yarının ilk 15, 20 dakikalık bölümde tüm takımla birlikte rakibin baskısıyla biraz bunaldı ve sakatlığını yeni atlatmış olmanın da etkisiyle yoruldu.

    bu adamın takıma kattığı en önemli özellik hız. kendisi hızlı bir oyuncu değil fiziksel olarak ancak o kadar hızlı düşünüyor ki daha top ayağına gelmeden karar veriyor. bu da topun ve dolayısıyla takımın hızlanmasını sağlıyor. kendisi ile bu konuda yarışabilecek bir oyuncumuz yok. o yüzden bizim için çok kıymetli. inşallah uzun yıllar bu performansı sürdürür. attığı gol için de ayağına sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın