resim
Jorge Fernando Pinheiro de Jesus
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Hilal
Yaş:69
Uyruk:Portekiz
  • 726
    8 ocak 2023'te galatasaray'a karşı aldıkları ağır mağlubiyetin bir numaralı müsebbibi kendisidir. kerem ve barış gibi iki pegasusa sahip galatasaray'a karşı hantal 3 stoperle çıkmak benim bile yapmayacağım fahiş bir hata. bunun hata olduğunu anlamak için 15 dakika bile yeterken hz. jesus bunu göremedi ya da egosu buna müsaade etmedi. galatasaray bağıra bağıra gol attı, o da herkes gibi izledi. ikincisi osayi samuel'den sağ bek olmaz. osayi çok hızlı bir oyuncu ama o kadar. pozisyonunu bilmiyor. üç, ne s.aziz ne diğer brezilyalı stoper üst düzey maçları kaldıramaz. bugün galatasaray, fener defansını susam sokağına çevirdi. hz. jesus bizim gibi keyifle izledi. halbuki 4'lü defansa dönüp sol beke oyun kurma becerisi olan, ayağı iyi lincoln'ü almalıydı. ayrıca arao ve crespo'nun aynı anda sahada olması da bariz bir hataydı. öne oynama becerisi olan bir oyuncuyla başlaması gerekirdi. bir de rossi hiçbir şey üretemez haldeyken yerine patlayıcı gücü yüksek olan emre mor'u hiç düşünmemesi de tuhaftı.
    fenerbahçe birinci bölgeden ikinci bölgeye geçişlerde ya çok zorlandı ya da geçemedi. kerem, rashica, boey ve barış gibi hızlı oyuncular hantal fenerbahçe defansının alışık olduğumuz orta sahaya kadar çıkma cesaretine müsaade etmedi. böyle olunca fenerbahçe takım boyu çok uzadı. devamında zaten rakibinden daha kalabalık ve dinamik galatasaray orta sahası içinde pek yaratıcı olmayan arao ve crespo çoğu zaman ezildi.
    maçın 2.yarısında geç kalınmış zajc, kahveci gibi değişiklikler önlemini almış, takım savunması iyi bir galatasaray karşısında sonuç vermedi.
    ayrıca kahveci'nin gördüğü kırmızı kart pozisyonundaki hunharca olduğu kadar keyfi sayılabilir müdahalesi de jesus hazretlerinin takimiçi disiplininde bir sorun mu olduğunu düşündürttü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın