resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1910
    8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçından sonra kendisi adına en çok sevindiğim çocuklarımızdan biri.

    düşünsenize, galatasaraylısınız, çocukluğunuzdan beri sırtınıza o formayı geçirmek için uğraşmış çalışmışsınız. şans yüzünüze bir gün gülüyor. ama işler istediğiniz gibi gitmiyor. sahaya her çıktığınızda söven sövene. ayağınıza gelen topta yuhalanıyorsunuz. eliniz ayağınıza dolaşıyor, normalde vereceğiniz pasları da veremez oluyorsunuz. siz yapamadıkça sövgüler artıyor, sövgüler arttıkça yapamıyorsunuz. ne hissedersiniz?

    bu psikoloji ile haftalardır mücadele eden bu çocuk sonunda kazandı. kendisini kabul etmeyenlerle, küfürlerle mücadele etmez insan, kendisini dibe çeken psikolojisi ile, kendisi ile mücadele eder. bir galatasaraylı için ne real madrid ne manu ne lyon deplasmanı gözünü korkutucudur. fenerbahçe deplasmanı çıkılabilecek en kötü deplasmandır. bu deplasmandan sıfır hata ile alnının akıyla çıktı. elinden gelenin en iyisin yaptı. mücadele etti. kendini kabul ettirdi. bundan sonra çok daha iyisini yapacak, oynadığı oyundan zevk alacak, hata yapmaktan korkmayacak ve üstüne koya koya türkiye'nin en iyi 6 numaralarından biri olacak.

    bizim korkmayan mücadele eden galatasaraylılara ihtiyacımız var. iyi ki bizimlesin berkan. umarım çok daha iyi günler görürüz seninle. umarım seni çok daha iyi şekilde görürüz. helal olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın