resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 1949
    en ofsayt entrylerdeki tek entrymin sahibidir. (bkz: #3473109) numaralı entrymde aslında kendisini eleştirmemiştim. hatırlayın 23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçı'nda ilk 30 dakika hayvanlar gibi oynuyorduk ve o maçta iptal edilen gol falan umrumda değildi. maç öyle devam ettiği müddetçe kendisinin en az iki gol atacağına emindim ve iptal edilen goller falan hiç keyfimi kaçırmamıştı ancak sonrası malumunuz, korkunç bir gece geçirdik.

    ben futboldan hiç anlamam. yani bir maçtan sonra iyi oynadığımızı falan söyleyebilirim en fazla. ancak nasıl iyi oynadığımızı sorsalar verecek cevabım olmaz ve hiçbir şekilde teknik-taktik yorumlayamam. iyi bir futbol izleyicisi de değilim. ben sadece galatasaray'ı izlerim. haliyle bir oyuncu galatasaray'da oynamamışsa ya da football manager'dan bildiğim biri değilse tanımam. onu da bok gibi oynarım zaten. bu yüzden messi-ronaldo ikilisinin bile toplam 10 maçını izlememişimdir. tahminimi çift haneli yapmamın tek sebebi de ronaldo'nun şampiyonlar ligi'nde birden fazla kez bize karşı oynamış olması.

    her şey football manager 2018 ile başladı. genel olarak aşırı vasat oynadığım oyun serisinde ilk defa şansım iyi gitti. şans diyorum çünkü ben galatasaray ile şampiyonlar ligi'ni kazanabilecek biri değilim. oyunun başında takımdaki çöpleri para kazanarak elden çıkardıktan sonra aşırı şanslı bir şekilde arthur* ve moise kean'i kadroma kattım. ve sanırım 3 yılın sonunda bir uefa avrupa ligi iki de şampiyonlar ligi kupası kazandım. her şey rüya gibi gidiyor. o kadar iyi kadrom var ki yerini doldurabileceğim iyi bir oyuncumu falan takasta kullanarak takıma gianluigi donnarumma'yı aldım. işte o yaz bu icardi kardeşimizin adını ilk defa gördüm.

    artık takımdaki herkesin fiyatı falan uçmuş, arthur da tutturdu gitmek istiyormuş. en büyük talibi de united. 120m euro'yu falan zorluyorlar arthur için. ben de para falan istemiyorum zaten takım kendi kendine her sene şampiyonlar ligi'ni kazanıyor. baktım bu çakallarda kim var diye. pogba ve icardi'yi gözüme kestirdim, icardi'yi almış bunlar. arthur'un yerini pogba ile dolduracağım, forvete de icardi'yi koyup canım gözbebeğim moise kean'i de asıl mevkisi sol kanata çekeceğim. hayal gibi kadro mk.. arthur+40m civarı (sanırım) teklif edip pogba+icardi istedim. pogba gelesi yok ama biraz maaşla falan ikna ediliyor ama yok arkadaş bu icardi'yi bir türlü ikna edemedim. huyum pek değildi ama save/load binbir yolu deneyip ikna etmeye çalışıyorum bir türlü ikna edemedim. hala da o oyunum icardi transferi aşamasında kalmıştır, kaç yıl oldu girmedim oyuna tekrar.

    oyunda binbir takla atıp 2 şampiyonlar ligi kazanmış galatasaray'a getiremediğim adamı biz şu an avrupa ligi'nde bile olmayan takımda izliyoruz. hayat gerçekten bazen çok güzel sürprizler yapıyor.

    kendisinin adını ve yüzünü sadece oyunda görmüştüm. gerçekte nasıl olduğuyla ilgili falan fikrim yoktu çünkü dediğim gibi biri bizde oynamadıysa hiç tanımam, adını bile duymam kolay kolay. ama bu konularda hislerim pek yanılmaz. yani bir transfer söylentisi çıktığında o oyuncuya kanım ısınırsa bir şekilde çok güzel oynuyor bizde. bu konuda en net hatırladıklarım muslera, melo ve sneijder... bu arkadaşı da işte ilk lafı geçtiğinde alacağımıza zerre ihtimal vermedim. ancak geldikten sonra da bugünkü haline geleceğinden şüphem olmadı çünkü oyunda almaya çalışıp alamamışım, bundan daha geçerli analiz olabilir mi...

    icardi'yi çok seviyorum. bana göre dünyanın en iyi oyuncusu galatasaray'da iyi oynayan oyuncudur. bu yüzden icardi de dünyanın en iyi forvetidir. hatta arjantin tarihinin de en büyük oyuncusudur, icardi>messi.

    bu adamın da bizi sevdiğine inanıyorum. keşke bir şekilde bonservisini alma şansımız olsa ve yıllarca izlesek ama pek ihtimal vermiyorum çünkü zamanına göre alınması çok zor olan melo, sneijder ve drogba gibi adamların hepsini yaşı/sakatlığı/gözden düşmüş olması gibi sebeplerle alabilmiştik. bu adam hala gittiği büyük takımlarda fark yaratabilecek birisi. o yüzden bize yedirmezler diye düşünüyorum. bence bu adamı alabilmemizin tek yolu önümüzdeki yaza kadar bir şekilde kendisinin 33 yaşına falan gelmesini sağlamak. onun dışında bir ihtimal göremiyorum malsf. gerçi başında wanda nara gibi bir bela varken altı ayda dört yaş almak... hayat, neden olmasın?

    not: ilk defa yazdığımı göndermek için 00.00'ı bekledim lol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın