• 561
    halil umut meler'in şovunu yaptığı maç. tüm takdir haklarını ev sahibinden yana kullandı. maça dönecek olursak planını sahaya uygulayan takım ilk yarıda okan buruk oldu. fenerbahçe tahmin edildiği gibi her topu nelsson ve abdülkerim'in arkasına uzun vurmaya devam ediyor fakat istedikleri seviyede değil. buldukları pozisyonlarda cılızdı.
    bizde 1-0'dan sonra net pozisyonlar var ama yine tercih hatalarından ötürü gole dönüşemedi. takım beklediğimden çok daha iyi oynuyor. aksayan kısımlar savunmada dubois ve hücumda rashica. dubois birebir savunmalarda neredeyse hep geçildi. rashica dünya kupası sonrası düşüşü devam ediyor ilerleyen dakikalarda yunus akgün tercih edilebilir, kontra oyununa uygun bir isim. bariz fark yaratan sergio oliveira kalitesi var sahada.
    ikinci yarı ortasahada temaslı oyunun artmasını bekliyorum, hakemin gösterdiği saçma sapan kartlardan ötürü eksik kalma ihtimalimiz fazlasıyla var o yüzden hamle yapılmalı. hakemlere, irfana ve mert hakan'ın olası hareketlerine rağmen sakin kalmak gerekiyor. iyice panik havasına giren takım biz değil onlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın