resim
Kazımcan Karataş
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Bek
Yaş:21
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 398
    https://www.galatasaray.org/...iklari-basladi/52464

    kendisine muhtemelen rekonstrüksiyon veya ağır cerrahi bir işlem uygulanmadı. eğer uygulansaydı şu an bile yatağından koltuk değneği olmadan çıkamazdı :)

    demek ki total yırtık yok bağlarında. bayağı sevindirici bu şekilde olması. ödem, ekstrem bir kanaması da yok ki koşu atabilecek hale gelmiş. bu da ekstra sevindirici ve geri dönüşünü hızlandırabilecek olumlu bir durum.

    ayrıca şunu da söylemeden geçemeyeceğim, her düz koşuya başlayan oyuncu 1 haftaya 10 güne döner diye bir kaide yok maalesef. oyuncuya yaptırdığımız koşuların da bir çeşidi var. eğer sahada düz koşu ise evet kısa zamanda sahaya dönüş çalışmalarına geçer ancak mobilizasyon amaçlı düz koşu ise bu durum biraz farklı oluyor. kendisinin anatomik yapısına ve çalışkanlığına bağlı sürenin azalabileceğini daha önce söylemiştim. bağ sakatlıkları hiçbir zaman eklem veya tendon sakatlıkları gibi sıkıntılı olmuyor.

    bizler oyuncuyu görmeyip rapora göre yorum yaptığımızdan süreler değişebiliyor. keşke %100 bilgilendirici bir rapor yayınlansa da daha kesin konuşabilsek.

    emre taşdemir'i at sanıp vurmadılarsa hala o da başka sevindirici haber. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın