• 86
    değerli hocam;

    biz birbirinin havasından suyundan etkilenen bir milletiz. bizde dost kavramı çok geniştir. birimizin yüzü düşse diğeri gülmeye imtina eder, huyumuzdur bu.

    ben de geçtiğimiz derbide yaklaşık 6-7 saat kadar nkfvas adlı kardeşimle vakit geçirdim, ondan üslup kaptım biraz. hemen de sana satmak istedi canım. yazıyorum;

    ben bir matbaa fabrikasının ustabaşıyım. bir tane patronumuz var. işyerimizi yeniliyor, kaynak buluyor şirkete. bir de satınalma sorumlumuz var o da en kaliteli malzemeleri en uygun fiyata topluyor. sonra bana getiriyor malzemeleri ben de bir şekilde hammadeyi uydurup kaliteli ürün basmaya çalışıyorum. ama bizim press makinesindeki eleman işlerden birinde basım hatası yaptı. ürünü yaptıran şirketin içindeki insanlar da elemana yüklendikçe yüklendi. fabrikayı boka soktular. bizi işi bilmemekle, 105 yıllık fabrikamızı tarihinde hiç iyi iş yapmamış gibi tek hata ile harcamaya başladılar. yetmedi mücellitte çalışan elemana da bok attılar, yetmedi baskıdakine, o da yetmedi dizimdekine, hepimize bok attılar. yaptığımız işleri hiçe saydılar. o şirket için yaptığımız gelecek vadeden atılımları da görmezden geldiler. sonra çıkıp bizim iyi yanlarımızı hatırlatan, araya giren dostlarımızı da sıçıp sıvadılar. biz yarın sabah ekmeğimizi haketmek için fabrikamızın başna geçeceğiz yine. ve yine bizi itin götüne sokanları memnun etmek için ve paramızı haketmek için çabalayacağız.

    bu arada dışarıdan müdahele eden hayvanlardan bir tanesi elektrik sistemine arıza vermiş, muhtemelen önümüzdeki bir iki hafta elektriksiz çalışacağız.

    saygılarımla hocam...
App Store'dan indirin Google Play'den alın