• 17
    üzerinden çok gereksiz duyar kasılan bir konu. bir de üstüne duygusal klipler yapılmış. taylan antalyalı üzerine bu kadar konuşulacak bir futbolcu değil. taylan en iyi sezonunda dahi galatasaray için yetersizdi. kaldı ki galatasaray futbol takımı 2021-2022 sezonunda 13. oldu. dünya'nın en iyi futbol takımları sıralamasında 13. olmadık, ülkemizin vasat ligide 13. olduk. bu rezilliğe, bu fiyaskoya sebep en önemli 5 futbolcuyu say deseler, taylan'ı kesin bu listeye yazarım. ne çabuk unutuldu kasımpaşa deplasmanı, ne çabuk unutuldu trabzonspor maçı?

    ıslıklanması rezillikmiş, alkışlanması gerekirmiş. vay be. taylan paşam bu takımın ligdeki en kötü sezonlarından birinde formamızı giyecek, defalarca aynı hata yüzünden bu takımın kalesinde gol yedirecek, bizi rezil edecek, sonra gidecek ankaragücü'ne ve galatasaray maçında sahada basmadık yer bırakmayacak ve kin kaynaklı hırs gösterecek. ben de onu alkışlayacağım. taylan'ın hırsı ve saha içi agresifliği geçen sezon neredeydi? biz 13. olurken neredeydi? alkış'mış. yok ya? beyefendi biriymiş. bana ne? beyefendiliği ailesini, arkadaşlarını, çevresini ilgilendirir. beni ilgilendirmez.

    bu takım 2010-2011 sezonunda 8. oldu. aynı taylan'da yürütülen mantıkla sonraki sezonlarda sahamızda gelen mustafa sarp ve barış özbek de alkışlanmalıydı. taylan'ın galatasaray kariyerinde şampiyonluk yok, kupa yok. barış şampiyonluk da yaşadı örneğin. alkışlayan veya bugün iyi anan var mı? mustafa'ya, barış'a da klipler hazırlansın o zaman. bırakın, çıkın bu duygusallıktan. futbolcunun değil, galatasaray'ın menfaatini düşünün. örnek verirken real madrid ve başkanları perez'in gözünü kırpmadan aldığı radikal kararlarla yolları ayırdığı futbolcuları yazmayı biliyor herkes. orada 5 sezon verim alındıktan sonra, dünya futbol tarihinin en sansasyonel transferi olan figo ile yollar ayrıldı. orada raul, casillas bile gönderildi. orada 28 yaşında ronaldo ıslıklandı. burada taylan'a ağlanılıyor. taylan kim? geçen sezonu 13. bitiren takımın ön liberosu. mesele dönüşündeki performansıysa, birincisi merak etmesin kimse taylan'a kalmayız seneye. ikincisi, hakan balta da 2010'da sami yen'de gençlerbirliği maçında çok ağır ıslıklandı. hakan akıllı adamdı, disiplinli adamdı ve üstüne 7 sezon daha formamızı giydi. selçuk da birkaç kez ıslıklandı ama bir yere gitmedi. kaldı uzun yıllar. futbolcuların ıslıklanmayı gurur meselesi haline getirdiği yok yani, kontrat odaklı bakıyorlar. iki bakışla, iki kliple kimsenin kendisini suçlu hissetmesine gerek yok.

    sözün özü, abartılmasın. değmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın