• 11
    galatasaray forması altında mücadelesini asla esirgememiş ama kalitesi yetmemiş, bu nedenle de kiralanmış sözleşmeli oyuncumuz taylan.

    taylan iyi bir sporcu ve örnek bir karakter. geçen seneki sorunu hırssızlıktan ziyade yetersizlikti taylan’ın. taraftar kalitesiz oyuncuya ruhsuz demek hastalığına tutulmuş durumda. ruhsuz oyuncu yapabileceği şeyi lakaytlık yüzünden yapamayan adamdır. misalen bize gelmiş jo böyle bir adamdı. fakat taylan’ın galatasaray öncesi en büyük macerası erzurumspor’da geçirilmiş iyi bir sezon. aynı adamdan biz oyun kurmasını istedik geçen sene. o da haliyle beceremedi.

    galatasaray orta sahasında şampiyon takım oyuncusu olmak zor iş. taylan’a bu durum bir beden büyük geldi. şimdi ankaragücü’nde seviyesine uygun biçimde iyi bir futbol oynuyor kendince. o ankaragücü bu sene kümede kalmayı başarı sayacak. aynı adam galatasaray’ı 13. yaptı haliyle tepki gördü geçen sezon. beklentiler ve hedefleri bambaşka bu takımların. taylan’ın çıkabileceği en üst seviye belki orta seviye süper lig takımları olabilir en fazla.

    ne olursa olsun bunlar ıslığın gerekçesi olamaz. taylan camiaya hiç bir yanlış yapmamış bir adam. saygılı birisi oldu şu ana kadar ve ağır bir imaj çizdi. bence taraftara yakışmadı bu hareket.
App Store'dan indirin Google Play'den alın