• 7
    (bkz: 4 ocak 2023 galatasaray ankaragücü maçı)

    iyi oynadığı veya gol attığı için değil geçen sezonki saçmalıklarından dolayı hala kendisine karşı öfkeyle dolu oldukları için ıslıklamışlardır. tribünde değildim ama olsaydım ben de ıslıklardım. taylan 21-22 sezonundaki lakaytlığını bu taraftardan sevgi görerek unutturamaz. taraftar kendisi gibi futbolcuları ıslıklayarak formanın değerini koruyor bence.

    berkan kutlu 22-23 sezoninda ıslıklanmamalı hatta son haftalardaki performansı alkışı hak edecek seviyede. taraftar da hakkını vermeye başlıyor. ama taylan gibileri savunmaya gerek yok. ankaragücü'nde galatasaray'da oynadığından daha ciddi oynuyorsa bir futbolcu tepki görür tabii.

    melo, elmander ve baros gibileri neden hala anıyoruz? çünkü sahada adeta bir taraftar gibi oynar, pozisyonlara taraftar gibi tepki verirlerdi. biz böyle futbolcular istiyoruz. bu tanıma uymayan adama bir sezondan fazla maruz kalınca geri dönüşü olmayan kırılmalar oluyor.

    kulübü büyük olarak tutmaya çalışan taraftar, taylan gibi utanç sembollerinden birini azarladı diye azar yiyor bir de. galatasaray taraftarı için her şeye rağmen centilmenlik mottosu geçmişte kaldı. bu taraftar değer görmeyi hak ediyor. dışarıdan gelen zorluklara alışkın, çekiyor çilesini ama içeridekilere tahammülü kalmadı. taraftarı da anlamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın