• 92
    maçın bütün havasını bozan gereksiz bir şov. 4 ocak 2023 galatasaray ankaragücü maçının 65. dakiları civarında güney tribününden başlayıp yine bütün stada yayılmıştır. o dakikalarda skor 2-1 lehimizeydi ve ankaragücü akın akın atak yapıyordu, biz topa basıp atağa bile çıkamıyorduk. güney üstte 3-5 kişi bir anda telefon ışıklarını açtı ve bir dakikada her tribüne yayıldı, ben de dahil olmak üzere benim koltuğumun olduğu bloktaki bir çok kişi tepki gösterdi. yan blokta ışık açan bazı insanları biraz gözlemlemeye çalıştım, ankaragücü 2. golü zorlarken, takım sahada dökülürken insanlar yüzlerinde anlamsız bir gülümsemeyle video çekerek ışık sallıyordu. sonra burada neden agresif tribün olmuyor diye tartışıyoruz.

    şu olayın gerçekten engellenmesi lazım. artık sağa sola bildiri mi asılır, maçtan önce ve devre arasında anons mu yapılır bilmiyorum bir şekilde önüne geçmemiz lazım. bu olay yaşandığı anda mutlaka çevredekiler de yapmayın diye uyarmalı.

    maçın son 10 dakikasına giriliyordur, üç farkla öndeyizdir o zaman yapılır. iki fark bile sıkıntılı bir skor, anlık bir gevşemede bir gol yiyerek takım strese girip geri çekilebilir ve son dakikaları yine azap çekerek izleriz. zaten tek farklı galibiyeti oynamayı beceremeyen bir takımız, bir de taraftar da bu tarz işlere girerek takımı iyice aşağıya çekiyor. umarım bir çözüm bulunur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın