• 726
    4 ocak 2023 galatasaray ankaragücü maçı öncesinde twitter paylaşımında kulüp logomuzda yıldızlarımızı kullanmamışlardı. bilindik bir "fenerbahçe kompleksi" olarak tanımlanabilecek bir davranış bu. fakat altında bana kalırsa garip bir ilişki yatmakta. ankaragücü forma sırt sponsoru olan alagöz holding, aynı zamanda fenerbahçe kadın basketbol takımının da isim sponsoru. takımın adı direkt "fenerbahçe alagöz holding" ve dediğim gibi bu holding ankaragücü'nün de forma sırt sponsoru.

    ayrıca internet sitelerinde çok basit bir araştırma ile, ali abileri ile birlikte 1959 öncesi şampiyonluk yalanına çanak tutan bir haber ve fotoğrafları mevcut. maşallah ne kadar da iyi araları ali abileri ile.

    ek olarak da lamine diack, tuzlaspor'dan ankaragücü'ne fenerbahçe üzerinden 500 bin euro bedelle transfer oldu. orada da farklı bir üçlü ilişki mevcut.

    ilginç gelen bir durum olduğu için buraya da aktarmak istedim not düşmek adına.

    ali koç, finansal durumunu ve anadolu kulüplerinin muhtaçlığını kullanarak bir güzel katakulliler ve 1959 öncesi şampiyonluk yalanını körükleyici işler yapmakta. kim ne yaparsa allah mübarek etsin. hepsini üst üste koyarak şampiyon olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın