• 45741
    4 ocak 2023 galatasaray ankaragücü maçı öncesi yayıncı kuruluşa:

    "hiçbir şekilde eksiğimiz olduğunu kabul etmiyoruz. iyi, tecrübeli bir 11 var sahada. zaman zaman oynayan ya da bekleyen. onların dinamizmi ve konsantrasyonu ile en iyisini çıkarmaya çalışacağız. o yüzden oyuncular üzerinden konuşmak istemiyorum. biz yine oyunumuzu ortaya koyarsak, iyi işler yapcağımızı düşünüyorum. karşımızda iyi bir takım var. tolga iyi bir oyuncu ankaragücü için. onun olmaması bizim için avantaj. yine de iyi oyunculara sahipler. topla iyi ilişkileri olan oyunculara sahipler. iç saha maçı, liderlik maçı. fenerbahçe bizden önce oynadığı için yine liderlik maçı bizim için. akşamın sonunda yeniden liderliği ele geçirmek istiyoruz.

    aslında sadece benim teşekkür etmem yetmez. 45 bin ortalama ile bu senenin en yüksek ortalamasına ulaşmış takımız. bu süper ligin lokomotifi biziz. galatasaray'ın seyrici sayısını çıkarsak, süper ligin değeri çok aşağı iner. biz bunun değerini biliyoruz. her kesin de bilmesi gerekiyor. seyirci takımını destekliyor. bugün de burada. kazanmaya odaklıyız. onlarla beraber hedefimiz, bu yolda en yukarıya erişmek.

    icardi, takımla çalışmalara katılmaya bşaladı. tabii ki adaptasyon süreci lazım. bugün daha uzun ve şiddetli bir antrenman yaptı ve gayet iyi geçti. bu şiddette sonraki antrenmanlara devam edecek ve fenerbahçe maçında kadroda olmasını bekliyoruz."

    (bkz: okan buruk)
App Store'dan indirin Google Play'den alın