• 86
    türk futbolunun tabutuna son çivinin çakılmasını sağlayan operasyon.
    fatih terim hocamızın takımın başına geçmesiyle başlayan organize kötülük, hocamız gidene kadar 3,5 sene sürdü. bu süreçte büyük küçük üç haneli sayılara ulaşacak nice 'hakiki' hakem hatası, açıkça söylemek gerekirse doğramaya şahit olduk. vicdansız türk futbolunun katillerinin birden hümanist olup hakemlerin de insan olduğunu, hata yapabileceklerini ifade ettiklerine mi şahit olmadık; adalet istiyoruz çığlığımızla dalga mı geçilmedi. kendi yağında kavrulan bir kadroyla yeni bir projeye başlamışken bile, ki bu projenin malesef başarısız olduğunu itiraf etmem gerekir, en gaddar şekilde üzerimize çöreklenip bir nefes almaya fırsat tanımadılar.
    bunca fiyasko yaşanırken bir kısım galatasaray taraftarı hocasını çarmıha germekle, diğer kısmı hakem katliamına gerekçe bulmakla meşguldü. şu net ki birçok yönden ülkeyi bize dar edenleri bir de galatasaraya yaptıklarıyla hatırlayacağım.
    madem pandoranın kutusu açıldı, birilerinin isteğiyle kayıtlar yayınlanmaya başladı hodri meydan. kaçarı yok tff son 3.5 yılın kayıtlarını hazırlamaya başlasın. bu sözlükteki bir çok yazarın katkısıyla derlenecek hakem hataları galatasaray yönetimi tarafından tff den resmi yazıyla istenmeli. yönetimden önce sözlüğün harekete geçeceğini tahmin ediyor, galatasarayın yıllarca yenilmiş hakkının hesabının sorulması için bir dayanak olmasını diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın