• 85
    9 numaralı yatabare'nin ayak ucu muslera'nın yerdeki kalçasının bir kaç cm önünde gözüküyor. yatabare'nin nelsson'a teması olduğu için pozisyon offside. bu şekilde kıl farkıyla bu zamana kadar 50 tane offside çalındı.

    adamlar resmen yangın yapıyorlar bizim yönetim de uyuyor. tamam yayınlandı var kayıtları ve gördük ki; yatabare ve arkasındaki oyuncu görüntüde offside. yatabare aktif alana yönelen nelsson'a müdahale ediyor ve offside doğru karar.

    erden timur'a sesleniyorum, algılara kapılıp hakkımızı yedirmeyin. maçta penaltımızı yediler. rakip golü buldu ve 1-1 olan maçı, son dakika iyi oynayarak 1-2 aldık. tamamen algı kasıyorlar.

    aynı sulu derbi gibi. hatırlayın kadıköy'de kafası yarılmayan adam kalmıyordu derbilerde. adaletsizliğin getirdiği dolmuşluk hissi ile taraftar 2007'de ali sami yen'de zemini su şişesiyle doldurdu. sonuç yıllardır süren sulu derbi goy goyu. ama 2000-2010 arası kanlı derbi olarak anılması gereken maçları anan yok. neymiş sulu derbi. aynı kafa bugünde algı kasıyor.

    tutun kardeşim birini 3 boyutlu çizdirin pozisyonu üst açıdan. sonra da pozisyon offside deyip, özgüç türkalp'i neye göre görevden aldınız diye sorun resmi siteden tff'ye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın