• 96
    3 ocak 2023 var kayıtlarının açıklanması sonucu imkansız hale gelmiştir.

    bugüne kadar olan "önemli" hakem hatalarında kayıtların açıklanmayıp bugün açıklanmasının mesajı nettir. her hakeme galatasaray lehine karar alırken iyi düşünün denmektedir.

    bu saatten sonra hiçbir hakem kafası rahat şekilde galatasaray maçı yönetemez. bu saatten sonra kafalarının içerisinde sürekli galatasaray lehine hatalı bir karar vermeleri sonucu kariyerlerinin bitebileceği gelecek. daha fazla hakemlikten para kazanamayacakları korkusuyla yüzleşip duracaklar maç içerisinde.

    var incelemesi gereken pozisyonlarda bile birçok kez galatasaray'ın hakkı yendi. bundan sonra artık saha içindeki en ufak pozisyonda bile, yüzde yüz doğru da olsa hakemler galatasaray lehine karar verirken 50 kere düşünecek. insanın doğası bu yani, yapacak bir şey yok.

    kıyım bugünden itibaren hem var'da hem sahada olacak. kolay sarı kartlara, kolay çalınan faullere, gollük pozisyonların var beklemeden kesilmesine, oyuncularımızın en ufak müdahalesine faul çalınmasına, top oynamamıza izin verilmemesine hazır olun.

    hele ki deplasmanda bu saatten sonra galatasaray'ın maç kazanma şansı sıfır. çünkü hakemi de yenmek denen bir şey söz konusu değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın