• 68
    güntekin onay, uğur karakullukçuvb. isimlerin yarattığı "sokaklar karışacak, ülkenin bekası söz konusu" algısı maalesef işe yaradı.

    hakemlerin var kayıtları açıklanmadan da bu kararlar alınabilirdi. dinlendiriyoruz diyebilirlerdi. tıpkı ali palabıyık gibi. bakın kendisi bu hafta maç bile aldı.

    bu işin neden bugün zam, enflasyon oranlarının açıklandığı bu önemli günde ortalığa salındığını iyi okumak gerekiyor. birileri gerçekten kaos ortamına ihtiyaç duyuyor. kaos ortamı bir şeyleri kaçırmak, bir şeyleri gizlemek için bulunmaz nimettir. bu işin arkasında bir şeyler döndüğü aşikar. 30 aralık 2022 galatasaray basın toplantısında erden timur'un yaptığı açıklamalara tff voleyi vurdu. bu kadar istediniz alın buyrun dedi. şimdi buna güzel bir cevap vermemiz lazım.

    sonucu ne olursa olsun bu sezonun geriye dönük özellikle alanyaspor maçındaki ali palabıyık ses kayıtlarının da ortaya çıkması gerekiyor. bundan sonraki haftalarda da her hatanın ses kaydı maç sonu yayınlanmalı yoksa seçim sürecine girmiş diken üstündeki ülkemiz adına çok karışık bir gündem olacak.

    umarım ülkemiz ve takımımız için hayırlısı olur.

    ek not: ali koç'un maçlardan 10 gün önce yaptığı tff görüşmesine dair özel bilgileri kamuoyuna sızdırmasından sonra bu açıklamanın yapılmasını da ayrıca manidar buluyorum. bazı hakemlerin bazı takımların maçlarında olmamak istemesi gibi durumlardan bahsedildi. bundan sonra türk hakemliği de bitmiştir. bu hakemler maç falan yönetemez. bu ses kayıt işinden sonra yabancı hakem hamlesi gelebilir diye düşünüyorum. özellikle derbiye deniz aytekin'in atanacağını düşünüyorum.

    hep birlikte göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın