• 3
    eğrisi doğrusu olabilir. hoş bulunmayan düşünceleri de olabilir. hatta yanlışları doğrularından fazla da olabilir. ama öss'de değiliz, 3 yanlış 1 doğruyu götürmüyor.

    söyledikleri içinde benim dikkatimi çeken bir doğrusu var ki, o da fenerbahçe maçlarının sıradan olamayacağı yönündeki görüşüdür. bu maçların sıradan maçlarla bir tutulabileceğini düşünebilirsiniz, sizleri bağlar. bunun için kimseye gider yapacak değilim.

    ancak buna tepki gösteren adamı da yerin dibine so-ka-maz-sı-nız. tarih, büyüklük bunlara gerek bile yok. bu başlığın sahibi arkadaşımız, inter-milan, boca-river rekabetlerine kadar giderek yanlış yapmış olabilir. hiç o kadar uzaklara gitmesine gerek yoktu. göztepe-karşıyaka, a.demirspor-adanaspor, rize-trabzon maçlarına göz atılması yeterli.

    bana sanki kazanamadığımız için anlamsız gösterilmeye çalışılıyormuş gibi geliyor bu derbi. elbette hiçbirimiz uzayda yaşamıyoruz. bugün okullarda, işyerlerinde, kışlalarda; "fenerbahçe maçları sıradan yahu" diyebilecek ruh halinde olan "1" adet galatasaraylı var mıydı acep?
App Store'dan indirin Google Play'den alın