• 60
    sıkça kart cezası riskine karşı belli oyuncular dinlendirilsin deniyor, anlıyorum, zira oyuncun ne kadar dikkat ederse etsin, hakem kafasına koyduysa bir şekilde onu halleder, hele ki 3-4 gündür aleyhimize oluşturulan durumdan etkilenmeyecek, durumdan kendine vazife çıkarmayacak bir hakem tanımıyorum ben bu ligde.
    (bkz: 29 aralık 2022 sivasspor galatasaray maçı)

    lakin, "oynanmamış maç kazanılmış sayılmaz" düsturundan hareketle, üstelik önümüzde giresunspor ve daha çok taze istanbulspor maçları örnekleri duruyorken, ki ömer erdoğan gibi başkalarına şeker ama ne hikmetse bize karşı çok ters gelen oyun anlayışına sahip bir rakiple karşılaşacakken, bence çıkılabilecek en güçlü kadromuzla çıkıp 3 puanı almaya çalışmamız gerek.
    (bkz: 13 ağustos 2022 galatasaray giresunspor maçı)
    (bkz: 25 aralık 2022 galatasaray istanbulspor maçı)

    o anlamda 3-4 gündür oluşturulan ve eminim devamı da getirilecek olan ortama bakıldığında kadıköy'de bize kolay kolay su vermeyecekleri kesin. stratejik olarak bakarsak yenilmemek gayet yeterli benim için.
    ha, allah korusun tabi ama ola ki yenildik, bu bize en fazla 3 puana malolmalı, onun dışında oyuncu, ceza, hava kaybı....vs.'ye yol açmamalı.
    (bkz: 8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçı)

    bunun da yolu ankaragücü maçını en az hasarla ama 3 puanla atlatacak tüm kozlarımızı oynamaktan geçiyor....
    yoksa "rotasyon yaptım ankargücü'nü yenemedim, sonra tam kadro kadıköy'e gittim, orada da yenildim, ee ne anladım ben bu işten" durumuna düşmeyelim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın