• 58
    2 gün kalan maç.

    https://gss.gs/m2k.jpg

    (bkz: sezonun en önemli maçı)

    en önemli maç her zaman sıradaki maçtır. bu maçta alınacak 3 puan kadıköy'de alınacak beraberlik kadar kıymetli(galibiyet kadar değil, galibiyet demek direkt rakibe atılacak 3 puan fark ve ikili averaj kazanma manasına gelebilir)

    bu maçı orta sahamızla kazanacağız. torreria ve midstjö muhtemelen ilk onbirde başlar. ankaragücü'nde formda tolga ciğerci sarı kart cezalısı. bizde de sergio oliviera ve sacha boey yok. ankaragücü kapanacğı için dubois set hücumunda boey'i aratmaz diye umuyorum. oliviera'dan eksilen yaratıcılığın da mertens'in ileride daha fazla topla temas etmesi ile çözülebileceği bir oyun planı bekliyorum.

    istanbulspor ve sivas maçları takıma özgüven dışında ciddiyet getirmiştir umarım. neredeyse kazandığımız her maçı 1 farkla kazanıyoruz. sadece başakşehir'e 7 atarak patladığımız maç ve 60 dk 10 kişi oynayan karagümrük'ü 2 farkla yendiğimiz maç. kalan her galibiyet 1 farkla.

    artık 1-0, 2-0 önde olduğumuz maçlarda farkı arttırıp rakibi düşürmeyi, oyunu soğutmayı, maçı bitirmeyi öğrenmeliyiz.

    bu maça da rakibi bunaltan bir presle başlayıp ilk devreden skoru alıp maçı bitirme yoluna gideceğimizi düşünüyorum. becerebilirsek, 3 farkı bulabilirsek mertens, kerem, apo hemen çıkmalı.

    icardi'nin son 15-20'de oyuna girmesini bekliyorum. kadıköy'de oynayacaksa en azından 2. yarıda süre almalı.

    maç maç gidiyrouz. bu yüzden;

    konsantrasyon!
App Store'dan indirin Google Play'den alın