• 6304
    burak yılmaz'ın gol atmadaki kronolojisi nasılsa, fenerbahçe takımının da şampiyon olma kronolojisi aynıdır.

    burak yılmaz kronolojisini hatırlayalım: "güzel bir pas almışsan, ofsayt değilse, rakip oyuncu yanında yoksa ve vuruş açın iyiyse, kraall vurduuu gooll oldu!"

    fenerbahçe kronolojisi ise: "ülke başkanı fenerbahçeliyse, tff senin yanındaysa, medya seni destekliyorsa, hakemler seni kayırıyorsa, galatasaray ve diğer takımlar kötüyse, iyi futbol oynuyorsan, 100 yıl önce doğdu şanlııı efsaaaneeee!"

    saydığım ilk 4 kriter, anayasanın değiştirilemeyen ilk 4 maddesi gibidir. çoğu zaman biri hariç geri kalan bütün kriterleri karşılıyorlar ama işte karşılayamadıkları kriter de içlerinden en önemlisi. yani galatasaray veya diğer takımlar kötü olmuyor. galatasaray kötüyse başakşehir şampiyon oluyor. galatasaray ve başakşehir kötüyse beşiktaş oluyor veya her üç takım da kötüyse trabzonspor oluyor. yahu herifler bursaspor'a bile şampiyonluk kaptırdı.* bu 5 takım kötü olsa, yüzde yüz eminim ki sürpriz bir anadolu takımı şampiyon olur ama bunlar yine olmaz. sondan bir önceki şampiyonlukların da şike olayları patlak verdi. en son şampiyonluklarında aziz yıldırım herkese pavalı köpekler çekti. hep bir skandal...

    sözün özü, bunlardan adam olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın