• 949
    başarılı olurlar olmazlar o benim derdim değil, ayrıca bülent korkmaz'ı da hoca olarak -kaptan bülent korkmaz efsanemizdir o ayrı- hiç beğenmem. ancak buna rağmen bülent korkmaz ile yolları ayırırlarsa ciddi hata yaparlar.

    sezon başında bülent korkmaz hedef şampiyonluk ile süper lig'e yükselmek dedi ama bunun için çok transfer lazım dedi. rizespor da bu transferleri yaptı açıkçası ama geç yaptı. bir noktadan sonra da rizespor, bülent korkmaz önderliğinde mağlubiyeti adeta unuttu ve ligde 2. sıraya kadar çıktı. bugün ligin en zor gol yiyen, en zor maç kaybeden 2 3 takımından biri ve belki transferler zamanında yapılsa şu an net olarak lig 2. olacaklardı. hatta evlerinde oynadıkları göztepe maçını sürpriz şekilde 2 0 kaybetmeseler zaten devreyi lig 2. olarak bitirteceklerdi. bu maçın kaybının özrü yok cidden, göztepe'yi yenemeyeni dövüyorlar. ama bu maçı bir kenara koyarsak bülent korkmaz ortaya koyduğu performansla kesinlikle başarılıdır. bu arada zaten devam ediyorlar bülent hoca ile resmi bir ayrılık ya da istifa açıklaması görmedim

    bir firma için bazı sitelere her gün 400'er kelimelik içerik üretiyorum ücret karşılığı. rizespor ve göztepe'nin taraftar siteleri var, onlara çok yazdım, o sebeple biliyorum ki takımın da durumunu, yoksa rize falan umurumda olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın