resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 3553
    kariyerinin son donemini suudi arabistan'da gecirecek olan oyuncu. kendisinin bende yeri hep ayridir. amatorde futbol oynarken ayni mevkide oynamamdan dolayi benim icin rol modeldi.

    hayatimin son 2 yilinda yasadigim dususten daha sert bir dusus yasadi ronaldo. ben artik toparlayacak gibi degilim. umarim ronaldo toparlar ve yeniden avrupa'ya doner.

    ronaldo'nun s. arabistan'da forma giyecek olmasi kariyerine leke surmeyecektir. daha once bir cok yildiz isim avrupa disinda dusuk seviye liglere gittiler. xavi ve sneijder futbolu katar'da birakirken, iniesta hala japonya'da oynuyor. ıbrahimovic, beckham ve pirlo gibi isimler kariyerlerinin son doneminde abd'de forma giydiler. ama soz konusu abd olunca sirf bati ulkesi diye suudi arabistan'a gitmek kadar tepki almiyor tabi. halbuki abd ligi ve s. arabistan ligi arasinda seviye olarak pek bir fark yok. ronaldo abd'ye gitseydi bu kadar tepki almazdi. bu saydigim isimlerin hepsi hala efsane isimler olarak aniliyorlar. ronaldo da oyle anilacaktir. ulkesine donseydi daha guzel bir kariyer sonu olurdu tabi ama hayat arzularimizi ve beklentilerimizi her zaman karsilamiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın