• 21
    bizzat ali koç'un yaptığı basın toplantısı. toplantıda bahsettiklerinde herhangi yanlış bir şey bulamadım ben. çünkü genel olarak bir şey bulamadım ben. ne anlattı bu istanbul beyefendisi?

    genel olarak yapay zekanın bazı parametreler ile hakem atamalarını yaptığını anlattı. nesi yanlış bunun? yapay zeka budur zaten.

    bunun dışında bir şeyden bahsetmedi.

    he bir de bir itiraf geldi bence. yakalayanlar olmuştur muhakkak. özgüç türkalp konusuna gelirken ‘yıllardır sırtımızda taşıdığımız bagaj’ gibi bir ifade kullandı. yani ultraslan’ın yaptığı açıklamadaki elle atılan gol muhabbetini zaten biliyor. yıllardır da bunu taşıyoruz diyor üstüne üstlük. sonra da diyor ve ekliyor ki ‘yıllarca konuşulan hakem hataları, galatasaray lehine oluyor nedense!’. sonra da bu hakem işin başındakilerden bundan kurtulmak lazım diyor. insan geçmişinden bu kadar kolay kurtulabiliyor muydu? ayrıca, yahu bizim taşıdığımız herhangi bir yük yok ki sayın koç. bu sizin iddianız gibi duruyor. biz sizinle aynı yollardan geçmedik ki. bizim şikeciler listesinde adımız yok. mahkeme salonlarını bilmeyiz biz. yani anlayacağınız yükümüz bizim başarıya olan sevdamız. avrupaya gitmek üzere kıvranmamız. yıldızlarımız. gerçek yıldızlarımız, tescilli olanlardan hem de. toplamda 4 adet. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın