• 2421
    --- alıntı ---
    aklı fikri galatasaray'ı eleştirmek olan yorumcu. bana mı denk geliyor anlamıyorum ama çok gereksiz yorumlarda bulunuyor.
    vole youtube kanalını pek izlemezdim. hatta ciddiye bile almazdım. ancak sözlük içinde yazılan yorumlardan sonra dinleyim bakayım neler olacak dedim. biraz sardı açıkçası ve bir kaç haftadır yer yer dinliyorum.
    son takıldığım nokta şu.
    17 ekim 2021 trabzonspor fenerbahçe maçından sonra serdar ali trabzonspor'un iyi futbolundan ziyade hakemi konuşmuştu. çok ağır ifadeler kullanarak yüklenmişti. ancak trabzonspor iyi oynamış kötü oynamış fikir beyan etmedi desek yeridir.
    ancak bizim galatasaray'lı olarak bildiğimiz uğur karakullukçu 25 ekim 2021 beşiktaş galatasaray maçı ardından yediğimiz ikinci gol öncesi faul olduğunu ancak bakın burası çok önemli faul dahi olsa galatasaray savunmasının o hatayı yapmaması gerektiğini belirtiyor.
    allah aşkına uygulanmayan kural yüzünden mağlup olmuşsun hala çakma derdindesin. bırak defans hatasını bırak terim'i savun ya bir kere olsun de ki "aydınus hatalıdır gol olmasa maçı çıkaramazdı bjk".
    fener ve beşiktaşlı yorumcular hakem hatası oldu mu ortalık yangın yeri, bizim yorumcular "e hata yapmasın takım".
    hasan şaş'ın ünlü lafı hagi vurunca bir şey yok ben vurunca aoovv.
    biz vurunca aaoovvv onlar yapınca e hata yapmasın takım.

    https://www.youtube.com/watch?v=E7KBKSCwWw8

    dediğim dakika ise; 1:12.00 sonrası.
    --- alıntı ---

    1 sene olmuş bunu yazalı ve ofsaytlarımda delicesine duruyor. dünya değişti uğur değişmedi. futbol bilmeyen futbol yorumcusu. gerçi basına bakınca çoğu bu şekilde. ciddiye alınıp dinlenmesine gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın