• 694
    bence gol verilse daha adaletli olacaktı, fenerbahçe'ye atılan bir gol böyle iptal edilse bizde burayı yangın yeri yapardık empati yapmak çok zor değil bu açıdan, zaten aklı başında her galatasaray taraftarı da böyle düşünür.

    şimdi gelelim konuşulması gereken gerçeklere..

    galatasaray'ın sezon başından beridir aleyhine yapılan hakem hataları ortada çok değil daha 1.5 ay öncesi.

    bu hatalar her hafta sistemli ve göz göre göre yapılırken ne beinsports'da ne youtube programlarında ne ulusal spor programlarında galatasaray'ın bu mağduriyeti dikkate alınmadı, hatta deniliyordu ki; galatasaray çok hakem konuşuyor daha çok sahaya odaklanması lazım veya okan hoca kötü futbolunu hakemle örtüyor falan filan..

    şimdi bunların hiçbiri yaşanmamış gibi istastikler sanki yok olmuşçasına( 27 aleyhine 4 lehine var kararı ) tek bir maç üzerinden bir pozisyon üzerinden galatasaray sezon başından beri kollanıyormuş liderliği böyle almış gibi algı yapılıyor ve buna en başta ligin yayıncısı olan beinsports'un baş yorumcusu güntekin çakalı çanak tutuyor.

    sosyal medyaya bakıyorsun, fenerlileri zaten geçtim kendini galatasaraylı lanse edip medyada objektif görünmek uğruna türlü şaklabanlığa soyunan sözde galatasaray'lılar da çanak tutuyor.

    utanmanız yok, arlanmanız yok onları zaten biliyoruz biz bunları geçeli çok oldu.

    ama bunun neden yapılmak istendiği gayet açık ve küstahça kurgulanan planın bir parçası.

    şimdi 2020-2021 sezonuna geri dönelim, galatasaray'ın 8 maçlık galibiyet serisi yaptığı dönem kasımpaşa maçını yenmesinin ardından kasımpaşa'ya verilmeyen bir penaltı üzerinden yine bugün ki gibi algı operasyonları ile bir anda sezon başından beridir haken hatalarından müzdarip galatasaray'ı yine sezon başından beridir kollanıyormuş algısı yapıp kalan haftalarda hatırlarsınız ki alanya maçı ile başlayan ankaragücü maçı ile devam eden sivasspor maçı ile tüy dikilen türlü rezil hakem kararlarıyla yarıştan kopardılar.

    amaç yine aynı amaç yine gelecek maçlar için hakemlerin beynine galatasaray lehine karar verdirmeyi zorlaştırmak hata yapıyormuş hissi yerleştirmek ve bundan avantaj elde etmek.

    onlar bir bağırıyorsa biz 2-3 bağıracağız, bu takımın 2021 yılında algı oyunlarıyla çalınan şampiyonluğu yine algı oyunlarıyla çaldırmayacağız.

    (bkz: 29 aralık 2022 sivasspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın