• 689
    1) ilk yarı da kullandığımız korner esnasında nelsson'un
    kündeye getirilip tuş yapılmasına penaltı calinmadi.
    2) yine ilk yarı da mertens ceza sahasının tam köşesinde ve içerisinde yerde kaldı. yayında bizlere izletilen görüntülere bakarak konuşursak pozisyon temiz gibi görünmekle bir, madem temas yok sivaslı oyuncu da darbe almış gibi dizini tutarak yere bırakıyor kendisini. madem temas var neden pozisyon incelenmedi. çünkü pozisyonda mertens top ile oynarken sivaslı oyuncu topa dokunamadan direk mertens'e müdahale ediyor.
    3) sivasspor'un iptal olan golü öncesi top zaten taca cikmisti. taç sonrası oliviera sivaslı oyuncuyu ittiriyor. taç kullanilmasi gereken yerde nasıl oldu da serbest vuruş kullanıldı, onu da anlamış değilim. baktım ozetlerde de yok o kısım.
    4) tüm bu hatalar silsilesi sonucunda önem kazanan sivasspor'un golü neden iptal olmuş hala anlayamadım. yayın vs de izlemedim. her kafadan farklı bir ses çıkıyor pozisyon için.

    boey' e çıkan kartın rengi nasıl kırmızı olmaz demiş kuşlar. birisi de çıkıp ayakla oynama bölgesinde kafanın ne işi var dememiş. üstelik, luyindama' ya bir alanyaspor maçında neredeyse 1,5metre yükseklikte kafasına atılan taban için kart gösterecek kadar sert değildi açıklaması yapan cüneyt cakir'in sözleri hala hafızalarda.

    galatasaray taraftarı vicdanlı ve adaletli olmak için çabalar. diğerlerine göre bu hissiyatlara daha fazla sahiptir. normalde içimde bir burukluk olması gerekir zerre umrumda değil. beter ol sivas. yallah kümeye. sivas'a attığımız 2 golün sesi başka yerlerden geldi. sizde beter olun kuşlar. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın