• 681
    (bkz: #3507091)
    # öncelikle totemim tuttu ve kazandık, ben de sivasta ilk kez cimbom galibiyeti görmüş oldum.
    # ikinci olarak arkadaslar lütfen bu maca gore zellike kötü oynayan oyuncularımızın performansını cok da fazla olumsuz değerlendirmeyin. yani tv den nasıl görünüyordu bilmiyorum ama oyuncularin duz top bile süremeyecegi derecede berbat patates tarlasından hallice bir zemin vardi.mesela milot rashica, kerem, sergio çok etkilendi bu durumdan. bununla da bağlantılı olarak oyun falan oynanmadi zaten. aşırı fizikselleşen ve duran bir maç oldu. maç ici olaylar da ortami gerince iyice spor müsabakasından uzaklaşan bir maç oldu.
    # mac oynanırken ve 1 1 iken en azından sakat vermedik bu zeminde diye düşünürken bir de galibiyet gelmesi muhteşem oldu.
    # gomis'e ayri bir parantez açmak istiyorum. kacirdigi gol bir kenara (atması lazımdı), oyundan cikana kadar muthis pres uyguladı. 60 kusurlu dakikalarda napiyor bu herif dedim kendi kendime. ınanilmaz bir profesyonel.
    # yine mertens'i de konuşmadan olmaz. takimi inanılmaz sahiplenmiş. baskı yediğimiz dakikalarda oyunu soğutması, hakemi baskı altına alması, son dk larda yedirdigi kirmizi kart, gomisle beraber preste hic gec kalmamasi son olarak da direk dibine bırakılan usta işi gol. bunlari canlı izlemek muazzamdı.
    #takim golü yedikten sonra değişikliklerle beraber cok iyi bir reaksiyon verdi, sivasın hamle oyuncusu da olmaması da ekmeğimize yag sürdü tabi. bu fiziksel oyunda uzatma ile beraber son 20dk ayakta kalan ve gole yakin olan bizim olmamız da takimin fiziksel durumu acisindan sevindirici bir durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın