• 45721
    rıdvan dilmen: "11-12 sezonunda 'galatasaray iki kere şampiyon oldu' deniyor. play-off, önceki sezon yaşanan olaylardan dolayı yeni sezon maçlar oynanmaya başlamadan getirildi. ancak öyle bir anlatıyor ki, sanki galatasaray şampiyonluğa koşarken apar topar çıkarıldı."

    sayın dilmen yaşanan olayları bir açar mısınız?

    neyse siz yorulmayın ben özet geçeyim,

    2010-2011'de yaptıkları sebebiyle daha sonra uefa ve fıfa tescilli şikeci kulüplerden olacak olan fenerbahçe'nin küme düşme cezası yerine, o dönemin tff başkanı mehmet ali aydınlar'ın puan silme cezası verilmesi teklifi ve olası puan silme cezasının 12 puan ile sınırlandırılması ile play off 'ta puanların yarıya inmesi ve yıl içinde 2, play-off'ta 2 gs-fb derbisi ile verilen cezanın da telafi edilebileceği bir lig dizaynı. zaman olarak da liglerin başlamasına çok kısa süre kalmışken yapıldı. kimse sezon ortasında değişti demiyor ama fikstür ve planlama dahil hazır beklerken niye yapıldığını herkes biliyor.

    ama işte allah o kadar büyük ki milan baros'un fenerbahçe maçında direkten dönen topu, şampiyonluğu kadıköy'de ilan etmek gibi yüzyılın ayarının ağlarını ördü.

    çok şükür yaşımız da, aklımız da olayların nasıl geliştiğini idrak edecek durumda.

    buradan size ekmek çıkmaz. galatasaray'ın hafızası var hafızası!
App Store'dan indirin Google Play'den alın