• 54
    ------ jagermeister gururla sundu ------

    jagermeister'in damga vurdugu zirvedir. her zaman ki gibi gene yuzumu kara cikartmamis, ve herkesi eglendirmeyi basarmistir. o yuzden seviyoruz jagermeister'i. bundan sonra ki zirvelerde hep aramizda gorecegiz. zireveye deginmek gerekirse;

    son zamanlarda eglenmedigim kadar cok eglendigim zirveydi. en sonunda ete kemige burunmus bunu yazan tosun, nkfvas ve s3th gordum. hatta s3th ile surekli tanismisiz. ee zirveye gec kalirsan, jagermeister yuzunden onlarca kez tanismak zorunda kaliriz. ayrica, bunu yazan tosun esit degildir rambo okan yada msnde kullandigi resimler. gercek hayatta cok daha cirkinmis. icim kalkti*. saka bir yana, tanistigim icin kendimi cok sansli sayiyorum kendisiyle.

    tcoskun'dan da ozur dilemem gerekiyor sanirsam, benim yuzumden kusmaktan kendine gelememis. isin iyi yonune bakmak gerekirse, cok eglendik ama, eminim degdi kustuguna*.

    wasabi'yi de sonunda gordum. bahcesehir'de oturmuyormus, twitter'dan aklimda kalmis galiba. neyse ogrenmenin yasi yok.

    captano'yu da gordum. ne kadar israr ettiysem de biradan vazgecip icmedi siseden.

    hayal mayal hatirladigim goruntulerde, koftecinin yaninda lamore vardi, bir de in 99 we trust'i gordugumu zannediyorum, kesin herhalde yani insallah. 1 yili askin suredir konustugum, fikir paylastigim insanlari gormek cok guzeldi. ve bunu gerceklestirdigi icin toka'ya ne kadar tesekkur etsem azdir.

    son olarak; bu kadar guzel insanlar tanistigim icin kendimi cok sansli hissediyorum. yeni gelen yazarlara tek tavsiyem zirvelere katilmaniz. cidden cok iyi insanlar var, tanimaktan cok mutlu olacaginiz, insanlarla dolu sozluk.

    not1: adini hatirlayamadigim zirveye diger katilan ve isimlerini hatirlayamadigim diger yazarlardan ozur dilerim, sarhosluguma verin.
    not2: maca nasil girdigimi, neden tek gittigimi bilmiyorum ama o kafayla tek basima mac izledim. nasil zirve lan bu?

    ekleme: 6 senedir evden ve istanbul'dan uzak yasiyorum. ilk kez keske hep istanbul'da yasasam da zirvelere katilsam diye dusundum. bu duyguyu hissettirdikleri icin herkese tesekkur ederim.

    ------ jagermeister gururla sundu ------
App Store'dan indirin Google Play'den alın