• 3
    evimden bile rahatım ben orda desem.
    dünyanın en güzel yeri desem.

    polis kontrolünden geçtinmi, kapalının dili olsada konuşsa tadındaki koridoruna ulaşabilmek için merdivenleri çıkarsın hızlı hızlı, maçın başlamasına isterse 2 saat olsun, o merdivenler hızlı hızlı çıkılır illaki. kapıdan kafayı uzatıp yeşil sahayı görme arzusumudur insanı koşturan, ulan geldik yine mekana diye şöyle bir derin nefes çekme arzusumudur bilemem. ama öyledir, inanmayan dikkat etsin, hızlı hızlı çıkılır o merdivenler.
    çıktınmı, senin yerin teee koridorun öbür tarafında bile olsa, tirbüne açılan en yakın kapıya şöyle bir göz atılır. evindesin artık, illaki 3-5 hatta 10-15 tanıdık görürsün koridorda, selamlaşırsın, çişe gidersin pisuvarda belki kaç kez yanyana geldiğin yanyana gelmesen çiş sırası beklediğin adamları görürsün.
    sonra girersin tribüne, bakarsın yeşil çimenlere, bir önceki maçtan bu yana değişen bir şey varmı diye bakarsın sanki. herşey byerli yerindemi diye kontrol edersin, diğer tribünlere bakarsın, karşıdaki kat otoparkına bile bakarsın işte. (ulan bi tek benmi bakıyom yoksa, manyakmıyım neyim)

    girdiğinde muhtemelen takım ısınıyordur sahada, onlara bir göz atarsın, kim oynayacak kadro nasıl diye bakarsın. (eskiden öyle değildi elbet, kombine oldu mertlik bozuldu, girerdin saatler öncesinden nereyi boş bulursan oraya otururdun, çişe gittinmi geri dönmen bile dertti)
    sonra maç başlar sahadaki 11 kişiye katılırsın yanındaki binlerle.

App Store'dan indirin Google Play'den alın