resim
Juan Manuel Mata García
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:35
Boy:1.70
Uyruk:İspanya
  • 584
    dries mertens ile karıştırılmaması gereken futbolcu. boy ve yaş bakımından benziyor olabilirler ama mertens, galatasaray'a gelene kadar takımında bazen on birde, bazen yedekten girip oynuyordu. sürekli rotasyonun içindeydi. mata ise son 2, 3 sezondur yok. belki de 4. böyle bir oyuncunun bizimki gibi futbol ile güreşin harman edildiği ligde olmayacağı barizdi.

    sene başından beri istatistik olarak veya oyun olarak katkı verdiği iki maç var. 28 ekim 2022'de oynanan karagümrük deplasmanı ve 12 kasım 2022'de oynanan başakşehir deplasmanı maçları. karagümrük maçında rakip 10 kişiydi ve zaten kendi ceza sahalarına gömülmüşlerdi. başakşehir maçı ise çoktan bitmişti. kendisi ayrıca kupa maçlarında bile etkili olamamış ve sezonun en kötü maçı olan 15 ekim 2022 tarihli kayseri deplasmanı maçında da ilk on birde başlamıştır.

    kendisinin karakterine veya kariyerine lafım yok. ancak şu dakikadan itibaren kendisine verilen dakikalar yusuf demir'den, özgür baran aksaka'dan, hamza akman'dan, efe akman'dan çalınan ve dolayısyla galatasaray'ın geleceğinden çalınan dakikalardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın