resim
Atilla Karaoğlan
Görev:Hakem
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 280
    25 aralık 2022 gaziantep fk beşiktaş maçında yaptigi skandal hatayi en son basaksehir fenerbahce macinda denk gelmistik birkac sene evvel. hakem adini hatirlamiyorum ve yine buyuk olay olmustu. fenerli oyuncunun net kirmizi kartlik pozisyonunu izleyip sari kartla gecistirmisti.

    tartismali pozisyonlar her zaman olacak. hakem kalitemiz de oyuncu kalitemiz gibi iyi degil ancak bazi kararlar kalitesizlikle aciklanamaz. nkodou'nin kafa pozisyonu da oyle. hakem ya direkt kirmizi kart verir ya da hic kart cikarmaz. hakem ne gordu de sari kart verdi acaba? savunmasini merak ediyorum. 2 skandal var pozisyonda. birincisi hakemin kartsiz gelip olayi gecistirmek icin sonradan sari kart cikarmasi. bu klasik turk hakem davranisi. ikinci skandal ise pozisyonu izleyip sari kartinda israr etmesi.

    kafanin siddeti onemli degil. bazen iki oyuncu kafa kafaya gelir ve biri kendini birakir ancak bu onlardan biri degil. nkodou rakibin uzerine yuruyup kafayi koyuyor. hakemin her acidan izledigi uzere oyuncuyu koruyacak tek bir aci yok. bu hareketin kendisi ihrac gerektirir, dolayisiyla kirmizi kart. hakemler daha iyi yorumlayacaktir. siddeti ancak oyuncunun alacagi cezayi etkiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın