resim
Roman Abramovich
Görev:Yatırımcı
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:Rusya
  • 92
    cok dikkatli dusunulmesi gereken, hayati bir noktadayiz anlasilan.
    cok dogru ornekler verilmis, ya bizi satin alsin ya da kimseyi. ya ilk satilan olmak gerek ya da buna kamuoyu baskisi olusturup (ne zaman bunu becerdik ki) temelli bir set cekmek.

    fenerin basinda ali koc varken kimseye satilmaz, kendi egosunun altta kalmasina izin vermez. bu yuzden biz olmazsak besiktas, goztepe veya antalyaspor ilk adaylardir. trabzon araplara gider kisa bir sure sonra. 5-10 yil icinde premier league b tadinda bir lig oluruz, eskilerini bize attiklari...

    burada hepimizin sormasi gereken soru giriyor devreye: dis destekli basari mi, ic kaynakli dik durus mu bizi mutlu edecek?

    ilk alinan biz olursak bu ligin bayern munih'i biz olabiliriz, en azindan bir sure. kim olursa olsun ligin icinden gececegi kesin; aci gercek arkadaslar. ben de isterdim kendi kendimize real madrid veya bayern munchen olabilmemizi. ama olamadik. son 20 yilda pekala olabilirdik, izin vermediler. kendi yagimizla kavrulabilmemiz, kavrulup da buyuk takimlara karsi yarismaci (competitive) kalabilmemiz zor is artik.

    ben 14 yillik kuraklik zamanlarinda da galatasarayliydim (evet, yasliyim :(), ama bu sozlukte su an yazan kardeslerimizin cogunun dahi lige ambargo koydugumuz ve uefayi kazandigimiz zamanlar sayesinde galatasarayli oldugunu kabullenmemiz lazim.

    insanlar basariyi takip ederler, gerisinin ustunu orterler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın