resim
Roman Abramovich
Görev:Yatırımcı
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:Rusya
  • 83
    bazen galatasaray genel kuruluna olduğundan fazla güvendiğimizi düşündüren rus oligark.
    her ne kadar bu döneminde doğru yönetim hamlelerini taktir etsek de 1. dursun aydın özbek yönetimi döneminde riva ve florya'nın emlak konut'a yok pahasına peşkeş çekildiğini, hatırlatmakta fayda var. o gün inan kıraç dahi aksi yönde konuşma yapmasına rağmen satış için kullanıldı oylar. nihayetinde galatasaray genel kurulu üyelerinin de kendi işleri, hayatları var değil mi?
    hatta o dönem her genel kurul üyesine kazandırma karşılığı projenin geçirildiği dahi tartışılmıştı burada kimse de genel kurul üyeleri kendi menfaatleri için galatasaray'ın geleceğini hatta galatasaray'ı satmaz demedi diyemedi.
    basit bir yöntem şöyle olabilir.
    abrahamoviç borsadaki gsray hisselerini bir şekilde toplar. sonra elinde gsray hissesi bulunduran borsa dışı hissedarlardan da hisse toplamaya devam eder. daha sonra kulüp yönetiminin yeni pay ihracı çalışması yapılır. ve bu hisseleri de abrahamoviç toplar. sonrasında futbol ve amatör branşlar ayrılır ve borsada işlem gören gsray tamamen genel kurul kararıyla abrahamoviç'e devrolabilir.
    buneların tamamı teorik olarak mümkün.
    galatasaray genel kurulu da kesin olarak satış istemez de diyemiyoruz.
    taraftar'a gelince ciddi bir taraftar yoğunluğu oligarşiden ise monarşiyi tercih eder duruma gelmiş.
    sadece tarafların anlaşması kalıyor geriye.
    ha ben asla monarşiden yana değilim olamam da. dolayısıyla mevcut durumda aşırı zor da olsa galatasaray'ın başına başkan olarak geçme ihtimalim bu gün mümkün. o gün param olmadıkça ki param olsa dahi sahibi satmadıkça galatasaray'a başkan olarak hizmet etmem mümkün olmayacak.
    umarım türkiyede futbol'a yatırımı taraftarı olmayan kulüplerden biri ile yapar da ligde rekabet artar.
    not: galatasaray genel kurul üyesi değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın