resim
Roman Abramovich
Görev:Yatırımcı
Takım:-
Yaş:57
Uyruk:Rusya
  • 81
    rus oligark. rusya ve ruslara özellikle oligarklara açılan savaşta rotayı türkiye’ye kırmış görünüyor kendisi. istanbul’dan yalı ve birçok daire aldığı iddiaları varken kulüp almak istemesi saçma durmaz. eğer gerçekten kulüp almak isterse en büyük hedefi üç büyükler olacaktır çünkü kasımpaşa hatta başakşehir’i kim napsın? üç büyüklerde de alabileceği tek takım beşiktaş’tır çünkü galatasaray’ı a-la-maz. yani liseliler hayatta böyle bir şeye izin vermez. sebebi de galatasaray’ın evet borcu var ama borcunu sıfırlayabilecek hatta artıya geçebilecek projelerinin olmasıdır. riva olsun florya olsun hatta geçende 1 milyar liralık gayrimenkul satışı olsun her türlü kendimizi kurtarıyoruz. dolayısıyla galatasaray’ın satışı şu aşamada söz konusu bile değildir.
    fenerbahçe’yi de alamaz. evet alamaz çünkü bilmem kaç yüz milyon euro borçları var evet ama ali koç sadece başkan olmak için mi çırpınıyor sanıyorsunuz. adamın tek ve en büyük hedefi fenerbahçe’yi almak. resmi olmasa da kulüp artık onun sayılır.
    geriye bir tek bjk kalıyor. onların ne borçları ödeyebilecek projesi ne de paralı başkanları var. bu sebeple en büyük aday kendileri olur. beşiktaş’ın borcu 6.5 milyar civarı. hadi 7 milyar diyelim e bu da 375 milyon dolar gibi bir para yapıyor. abramoviç şöyle ceplerini ve yatlarını yoklasa o para çıkar be. yani sözün özü abramoviç’in türkiye’de takım alması imkansız değil ama böyle bir şeye kalkışacağını sanmıyorum. öyle olsa chelsea gibi bir devi niye satsın ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın