2022-23 Türkiye Kupası 5. Eleme Turu Maçı
21:00 Ali Sami Yen Arena
1 - 0
  • 92
    galatasaray'ın iki defansif orta sahanın önünde juan mata orta saha göbeğiyle başladığı ztk 5. tur maçı. daha 20 dk içerisinde 2 penaltımız verilmedi. dünya kupası arası bizim hakemlere yaramamış diyeceğim ama diğer ztk maçlarında çok iyi hakem performansları izlediğimiz için direkt galatasaray düşmanlığına yoruyorum bu durumu. bu kadar rezil kararların sürekli bizim aleyhimize çalınıyor olması tesadüf olamaz, senelerdir süren bu hakem rezaletlerinin bitmesi lazım artık.

    oyuna döndüğümüzde; ilk 30 dk içinde yine fazla sayıda fırsattan değerlendiremedik. bitiricilik laneti 7-0'lık başakşehir maçında bitmiştir diye ümit ediyorduk fakat çok net pozisyonları yalan etmeye devam ediyor oyuncularımız.

    edit: müsabakanın son bölümüne kadar yine maçı bir türlü koparamadık. sürekli oyuna hakimdik fakat 1-2 pozisyon ile yine az kalsın canımızı sıkacak bir sonuçla karşı karşıya kalabilirdik. özellikle mata & berkan ikilisi ile oynadığımız kısa süre zarfında takım hiç güven vermedi, okan buruk bu tarz hamlelerine devam etmezse bizim için hayırlı olur. ayrıca 1-0 öndeyken harcadığımız kontra atak da bitiricilik krizi en azından 2-3 maç daha bizimle olacakmış gibi duruyor. son top tercihlerine özel idman şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın