Hazırlık Maçı
0 - 3
  • 1
    galatasaray futbol takımı 2004/05 sezonu hazırlık dönemi 1. etabında yaptığı almanya kampının ikinci hazırlık maçı.

    galatasaray bu maçı 3-0 kazanmıştır.

    --- alıntı ---

    cim bom kolay rakibini 'üç'ledi... galatasarayımız hollanda'da oynadığı ikinci hazırlık maçında kolay rakibini zorlanmadan 3-0'la geçmesini bildi. gurbetçilerimizin yoğun ilgisi altında oynanan maçta ilk yarı arif'in biri penaltıdan olmak üzere iki golüyle sona erdi. ikinci yarıda farklı bir kadro ile sahaya çıkan hagi'nin öğrencileri suat usta'nın golü ile farkı 3'e çıkardı ve karşılaşmayı 3-0'la bitirdi.
    yeni transferimiz brezilyalı conceiçao ikinci yarıda oyuna girerek vasat bir görüntü sergiledi. show tv'den naklen yayınlanan karşılaşmada futbolcularımız kendilerini çok yormadan maçı bitirdiler. hatırlanacağı gibi g.sarayımız hollanda da oynadığı ilk hazırlık maçını 7-1 kazanmıştı.

    galatasaray ilk yarıda sahada, aykut, bülent, baliç, saidou, ibrahim, cihan (mülayim dk. 34), volkan, petre, ergün, ümit karan, arif ilk 11'iyle çıkarken, teknik direktör gheorghe hagi 2. yarıda ise aykut, orhan, uğur, hakan ünsal, suat, conceiçao, mülayim (arda dk. 55), ayhan, hasan, hakan şükür ve necati'ye görev verdi.

    karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan hakan şükür, oynadıkları hazırlık maçlarının kapasitelerini yükseltme açısından olumlu geçtiğini belirterek, sonucun önemli olmadığını söyledi. hasan şaş, hazırlık maçlarıyla kendilerini ölçtüklerini dile getirirken, sarı-kırmızılıların yeni transferi saido ise uyum problemi yaşamadığını, takım arkadaşlarının kendisine yardımcı olduğunu dile getirdi.

    sarı-kırmızılı futbolcular sabri, necati, suat ve mülayim ise yorucu geçen idmanlar dolayısıyla hazırlık maçlarında istedikleri performansı gösteremediklerini, ama antrenmanların bu şekilde geçmesinin kendilerini geliştirmesi ve dirençlerini arttırması açısından önemli olduğunu ifade ettiler.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın