resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 1972
    16 milyon avro teklifi eğer doğruysa teklif sahiplerine boğazda güzel bir yemek yedirilip vakitlerini daha fazla harcamadan yönetim, boey'i de gelenlerin yanlarına ekleyip göndermelidir.

    boey bu sene müthiş bir çıkış yapmıştır fakat kendisi üzerinden uzun yıllar plan yapılması pek mümkün değildir. ilk etken, boey'in kendisidir. bugün galatasaray'da devam etmek isterken yarın ben fransa'dan başka yerde oynamam/türkiye'de devam etmek istemiyorum/spiritüel hislerim futboluma izin vermiyor diyebilir. derse kendisinin hangi komik ücretlerle ayrılacağını siz tahayyül edin.

    ayrıca, boey şu anki oyunuyla 16 milyon avro edecek bir futbolcu da değildir. bu ücret, kendisinin vadettiklerinin bedelidir. yani yarın ne olacağını kimse bilmiyor. potansiyeli çok yüksek, fakat ulaşır mı muamma. şu anki oyununa 16 milyon çok çok iyi bir rakam. 16 milyona gittiği takımla patlama yaşarsa* 30 milyon avroya başka kulübe gider. yaşayamazsa zaten bir kaç seneye kiralık olarak tekrar buralara düşer, meraklanmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın