• 132
    2022 dünya kupasında fernando santos'un kurbanı olmuş milli takımdır.

    bazı isimlere gereğinden fazla süre verdi ve hata en baştan yanlış tercih yaptı.

    bir kere rui patricio varken diego costa oynamaz. hani öyle gözden düşen bir kaleci de değil. hali hazırda roma'nın kalecisi. hiçbir şey bilmiyorsan daha ilk maçta diego costa'nın son dakikada arkasına bakmadan topu önüne koyduğu pozisyondan sonra uyanman lazım. porto lobisi, başka bir şey değil.

    danilo tercihinden ilk maçtan sonra vazgeçti. gerçi zorunlu oldu o da zira sakatlandı danilo. yani allah kitap aşkına, pepe nerde, danilo nerde. adam stoper bile değil.

    bir diğeri dalot. ya bedava versen alıp koymam takıma. cancelo yedek bekliyor, bu arkadaş oynuyor. şaka olmalı. cancelo da sol beki yedekliyor.

    bir diğeri otavio. yol olmuş 2022, hala otavio mu gerçekten de? ne gol atar, ne asist yapar, ne dersin ki adam yiyor, ne dersin ki inceci. yaşı oldu 27, hala patlama yapacak otavio. başka bir porto lobisi mamülü.

    bir diğeri ruben neves. abi hadi ya. .

    bir diğer bomba joao felix. safi zarar. oyuna etkisi, katkısı sıfır. önüne düşecek de gol yapacak.

    şimdi bunun yanında oynamayanlara gelelim.

    dedik en başta rui patricio. sobra pepe. yav yerine ortadahadan stopere devşirilmiş bir kazma oynuyo. şaka gibi. tam bitti denilirken tekrar form yakalamış, takımın belki de en tecrübelisi, en sakini, en akıllısı joao mario. adama fas maçında 1 dk bile süre vermedi yahu. andre silva? adam frankfurt'ta harika 2 sezon geçirdi, yetmedi leipzig'de iyi formu devam ediyor ama şu felix'in yerine 1 dakika süre alamadı yahu. ve dahi leao? yine felix yerine 11'de yer bulamadı adam. horta? yav bu felix kadar oynamaz mı? braga ile önüne gelene atıyor adam. felix'ten 1 adım bile geride değil.

    velhasıl ezbere kadrolarla sahaya çıktı santos. bi kere diego costa, dalot, otavio ve felix'i mutlaka kesmeliydi. bir kere bile denemedi. fas'ı çok rahat geçecek bir kadro vardı elinde ama yanlış tercihlerin ve özellikle felix tercihine kurban etti milli takımını. şu felix'in hiçbir şey oynamadığını bir türlü göremedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın