• 58
    cristiano vs. messi kar$ila$tirmalarina ciddi manada hiç dahil olmadim. ikisi de iyi topçuydu, farkli özellikleri vardi. neyse, konumuz bu degil, konumuz nusret. 2022 dünya kupasi finali ile bir vs. devrinin sonuna gelinmi$ti. bu versus'un galibi kesinlikle messi olacakti ama konumuz yine bu degil. konumuz nusr-et vs. czn.

    https://twitter.com/...FxFW-b0vlQYNF7JSAEBg

    bu olaydan sonra nusret boks tabiri ile öyle bir kro$e yedi ki, adeta abandone oldu ve nusr-et vs. czn versusunda, czn garda$imiz adeta oradan bana 1 puan daha yazmanizi rica edecegim, dedi.

    i$imiz girgir. allah herkesin gönlüne göre versin. ikisinin de mekaninda yemek yemedim. muhtemelen bir gün yiyecegimi de sanmiyorum, zira ikisi de bütçemi muhtemelen a$arlar. czn hakkinda bir bilgim yok ama nusr-et fiyatlarina az çok vakifiz. 300 gram dana biftegi nerede ise bir dana fiyatina yiyorsunuz. sagol dostum almiyim, ka$inti yapiyor. öte yandan czn'nin gizli bir galatasaray hayrani oldugunu dü$ünüyorum. geçenlerde sosyal medyada fatih termimli videosuna denk gelmi$tim. saygidan bir önünü iliklemedigi kalmi$ti. adam efendi bir kere. nusr-et gibi $ovmen degil.

    bana göre nusr-et vs. czn'nin galibi czn olur. hepimiz czn'nin askerleriyiz. nusr-et'ten hal, hareket ve tavir olarak agir bir fb vibe'i aliyorum. bu bile antipatik gelmesine yetiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın