• 6
    fıfa ve tüm paragöz futbol dünyası figüranları kendini yırta yırta nihayet kupayı messi'nin eline verdiler. dünya kupası tiyatrosu bitti ve hakemlerin yöneticilerin tetikçiliğini her yerde nasıl yapabildiğini gördük. final maçında resmen fenerbahçe galatasaray maçı ve ali palabıyık hakem performansı gördük.
    benim içime sinmeyen bir sonuç, futbol romantikleri veya ronaldo haterları dışında adil oyunu savunan kimsenin de içine sindiğini sanmıyorum.
    arjantin güzel oynadı bu arada hakkını vereyim. ama turnuva genelinde tanınan iltimas, verilen beleş penaltılar, başta messi olmak üzere tüm arjantin oyuncularının dokunulmazlık hakkı olması, verilen-verilmeyen kartlar derken rezalet bir turnuva süreciydi.
    messi zaten dünyanın en iyi iki oyuncusundan biri, bu hikayeyi sırf ilerde satarız düşüncesiyle oluşturduklarını düşünüyorum, adamın dünya kupasını kazanıp kazanmamasının messi markası için ne önemi var, büyüklüğünden birşey kaybettirmez ya da kazandırmaz. bu şekilde olunca hem arjantin hem messi inanılmaz antipatimi kazandı. benim gözümde o artık bir goat değil sinsi
App Store'dan indirin Google Play'den alın