• 46
    normalde dünya kupası arasının bize iyi gelmeyeceğini düşünüyordum ancak hazırlık sürecinde takımın gerçekten iyi çalıştığını gördüm. sağlam hazırlık maçları oynadık, sonuçları gram umursamıyorum ama oyunda net bir şekilde gelişme var:

    -ön alan presi gayet iyi ve akıllıca yapılıyor, eskisi gibi bölük pörçük ve rastgele değil.

    -bekler oyuna daha iyi katılıyor, özellikle build-up kısmında.

    -takım boyu kısalmış , artık 80 metrede oynamıyoruz, bu da aslında presin etkisi, iyi çalışılmış.

    -üçüncü bölgede hücum aksiyonları daha bilinçli, topun kıymeti daha fazla biliniyor.

    -bireysel hata ve duran top harici pek pozisyon vermiyoruz, akan oyunda takım savunmamız sağlam.

    -gençlere verilen şanslar çok değerli. özellikle baran, bana göre rotasyonda berkanın önünde, kesinlikle daha fazla süre almalı. (midtsjö'den sonraki ilk alternatif olmalı) yusuf'a ilk devre pek şans verilmemesi hoşuma gitmiyordu, o da artık yavaş yavaş takımın bir parçası olduğunu gösterdi. kazımcan da sene başına göre kendini çok geliştirmiş. savunması daha iyi, yere sağlam basıyor ve topla çıkarken pasları yerinde. ortalarda sıkıntı var ama artık takılmıyorum orta konusuna, orta yapamama galatasaray hastalığı oldu artık.

    -abdulkerim'in sene başındaki savrukluğu gitmiş, gerçekten çok formda ve ne kadar önemli bir transfer olduğunu gösteriyor, özellikle yerli olduğunu da düşünürsek.

    as kadrodan çok fazla eksik olmasına rağmen çok verimli bir kamp olmuş ve iyi yoldayız gibi görünüyor. bazı bireysel performanslar yetersiz, özellikle berkan hiç iyi oynamıyor. okanı saymıyorum zaten, rezalet. seferovicten de bir yol olmaz. devre arası gönderilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın