resim
Gheorghe Popescu
Görev:Başkan
Takım:FCV Farul
Yaş:56
Uyruk:Romanya
  • 206
    florin bratu transferinden sonra romanya’da hapis cezası almış eski futbolcumuz. oyunculuğunda başarılarımıza büyük katkıları olmuştur.

    futbolculuk sonrası ise benim için soru işaretleri ile dolu. özhan canaydın döneminde görev yapmış futbol şubeden sorumlu bir yönetici veya transferde söz sahibi bir figür ile kişisel kazanç odaklı ticari bağlantısı olduğuna dair ciddi şüphelerim var. o dönem bratu, tamas, petre gibi vasat rumenler transfer edilmişti.

    https://m.haberturk.com/...rgunun-belgeleri-amp

    şüphelerimi doğrular nitelikte bir durum da burak elmas başkan seçildikten sonra gerçekleşti.25m euro’luk transfer bütçesinin büyük bir bölümü iki rumen oyuncunun transferinde kullanıldi. transfer öncesi popescu hagi ile birlikte florya’ya geldi. becali ile de morutan için oldukça yüksek denebilecek 10m euro’dan kapının açıldığı pazarlık süreci sürdü.

    https://www.cnnturk.com/...-ve-popescu-floryada

    bu iki dönem dahilinde popescu ve galatasaray’da görev yapan bazı aktörlerin, galatasaray’a ederlerinin üzerinde ücretlerle transfer edilen rumen oyuncuların transferinde komisyonu kırışma ihtimalleri yüksek gözüküyor.

    bizim ülkede klasik olarak olayın üzerine gidilmedi. kulüpte zaten gelenek olarak kol kırılır yen içinde kalır düsturu hakimdir. fakat burda resmen bir kasayı boşaltma operasyonu göze çarpıyor. o kasa ki rahmetli mustafa cengiz’in emek emek tasarruf ettiği ve muhafaza edip kulübü ffp kıskacından çıkardığı kasa.

    geriye dönük bir soruşturma komisyonu kurulup konu araştırılırsa kirli çamaşırlar ortaya dökülebilir. zira aktörler aynı…

    https://www.instagram.com/...?igshid=YTY2NzY3YTc=

    edit: permanent’in mantıklı önerisi ile aksi ispatlanana kadar bazı isimleri kaldırdım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın