• 291
    aldığı cezanın yanılmıyorsam yatarı yok. sadece 2023'te aday olma ihtimali kalmadı ki zaten kuvvetle muhtemel aday da gösterilmeyecekti.

    bugünkü karar en çok ekrem imamoğlu hayranlarını mutlu etmiştir. ekrem imamoğlu'nun da zil takip oynadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. sevinçten çılgına dönmüştür.

    taraftarlarının beraat çıkacak ödleri kopuyordu adım gibi eminim. kendisinin de itiraz edeceğini sanmıyorum. daha doğrusu dostlar alışverişte görsün mantığında bir savunma yapacaktır. cezası kalkmayacak şekilde ufak bir savunma. resmen chp projesi gibi bir karar lan bu. 20 yıl koskoca ülkeyi yöneten kadroda, bulgur tanesi kadar aklı olan 1 tane adam olsa şöyle bir karar çıkmaz. çıkartılmaz. böyle bir durum söz konusu olmayacağına göre birileri ülkenin geleceğini şekillendirmeye çalışıyor. bu birileri her kimse yaşlanan erdoğan yerine onun yandan yemişini, üstelik birebir aynı yolla öne sürüyor.

    birine ahmak dedi diye bu ülkede kimse böyle bir ceza almaz. milletin aklıyla oynamasın kimse. amaç imamoğlu'nu bitirmek değil tam tersi siyaset piyasasının tam ortasına koymak.
    neyse, bakacağız göreceğiz.

    not: cezanın yatarı varsa işler değişir. o ayrı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın