• 50
    fenerbahçe'deki oyuncuların iyi olan özelliklerinin biraz şişirildiği doğru ancak bunun hiçbir espirisi yok cidden. bu haliyle anca ali koç'u mutlu ederler. yukarıda bir arkadaş söylemiş, sonuna kadar katılıyorum. mental ve fiziksel özelliklerin iyi değilse teknik özelliklerinin çok iyi olmasının hiçbir anlamı yok. irfan can'ın teknik özelliklerinin bu kadar iyi olması normal aslında. adam oyunu minimum eforla oynuyor. dolayısıyla şut çekeceği zaman antrenmanda çeker gibi şut çekebiliyor. :( önceki oyunlarda irfan can'ın teknik özellikleri bu kadar iyi değildi ancak fiziksel ve mental özellikleri çok daha iyiydi. o zamanlar hep ingiliz takımlarına bile ulan alsam mı dediğim bir futbolcuydu. şu an hiçbir takıma almam mesela irfan can'ı. :(

    yine serdar aziz de zaten her zaman topa iyi hamle yapan, kafa vuran, cesur, agresif bir futbolcu oldu. aynı şekilde müzmin sakat olmasına rağmen sakatlıktan fizik olarak geriye gitmiş olarak döndüğünü hiç hatırlamıyorum. ama oyundaki profilinin de gösterdiği gibi konsantrasyon, karar alma, pozisyon bilgisi, oyun görüşü, pas yeteneği falan yok ki adamın işte. e biz bu adamı zaten bunlar olmadığı için beğenmiyoruz. dolayısıyla iyi özelliklerinin gerçek hayatta kıymeti olmadığı gibi oyunda da çok bir kıymeti yok.

    mesela arda güler de yaşına göre teknik özellikleri çok iyi. ancak o fiziksel özelliklerle fm'de 10 sene de oynasa profesyonel seviyede fiziksel özelliklere hiçbir zaman sahip olamayacak. en fazla fener'in yeni alex'i olur işte. zaten fenerbahçe taraftarının da kendisinden beklentisi bu.

    benim oyunda asıl takıldığım nokta kerem gibi çok iyi bir sezon geçirmiş oyuncunun bir önceki oyuna göre daha kötü bir profili olması. en azından dribbling ve şut özelliklerinin daha iyi olmasını beklerdim kerem'in. mesela yunus akgün'ün de daha iyi bir ilk kontrolü olabilirdi. onun dışında galatarasay'daki yabancı futbolcuların genelde önceki oyunlardaki profilleriyle hemen hemen aynı zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın