• 383
    tam olarak 2022 dünya kupasının fenerbahçe’sidir. ucuz penaltılar, rakip takıma kolay sarı çıkarken kendilerinin müdahalelerine faul dahi çalınmaması, kornerlerin verilmemesi derken bir tek renkleri farklı.

    messi’yi bugüne kadar hep övdüm. ağzımdan bir tane olumsuz kelime çıkmadı hatta efendi topçu derdim ki öyleydi. fakat bu dünya kupasında 2 farklı takıma ve millete saygısızlık yaptı, hakemlerle aynen emre belözoğlu gibi diyaloglara girdi. futbolculara hakaret etti. muhtemelen ronaldo diyenleri kesin olarak susturmak için dünya kupasını her şeyden çok istiyor ve bu baskı ayarlarını bozdu. boyuyla hareketleriyle emre belözoğlu oldu.

    fransa karşısında tarihi sebeplerden ötürü fas’ı desteklememe rağmen mbappe gibi şımarık topçuları sevmesem de gönlüm artık fransa’dan yana. fransa ve arjantin’in finalde karşılaşıp fransa’nın en az 5 tane atması ve mbappe’nin şov yapması sonrası arjantin’in hakettiğini bulmasını, psg’de de dengelerin değişip messi’nin tekrar sadece saha içine odaklanmasını diliyorum. bu travmayı yaşamayı hak ettiler. hak yediler, hakaret ettiler fenerbahçe gibi kaybedecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın