resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 2527
    underrated kanat forvet. 98-2005 yılları arası istediği her takımda oynayabilirdi. en top takımlar dahil buna. çok severdim oyun stilini. hem hızlı, hem güçlü, hem agresif, hem golcü, hem kaptan, hem de lider bir oyuncuydu. özellikle 2000 sonrası takımdaki papaz futbolcular birer birer takımdan ayrıldıktan sonra dümeni ele almıştır. dünya kupası sonrası 2 3 sezon kötü oynamıştır. bunda avrupa’ya gitmemesinin/gidememesinin payı vardır illa.

    ara sıra keita güzellemeleri yapılır burda, ben de beğenirdim keita’yı ama keita’cım kusura bakmasın, prime hasan şaş, keita’yı sırtına alır öyle çalım atardı.

    2002 ve 2006 şampiyonluklarında başrol oynamıştır. bizim ligde kanat oynayıp bu derece ligi domine eden ender futbolculardandır. unutamadığım hasan şaş anıları;

    - türkiye kupası maçında fener defansının içinden geçip attığı gol.

    - şampiyonlar ligi maçında brugge takımına attığı gol sonrası o sezon tutuk başlamasının etkisiyle olsa gerek reklam panolarını hırsla tekmelemesi.

    - milan maçında hagi’nin kafasına çarptırıp attığı gol sonrası kafasını göstere göstere koşturup öptürmesi.

    bambaşka bir adamdı hasan şaş. çok severim.

    edit: brugge değil lokomotiv maçında reklam panolarını tekmelemiş. apollon düzeltti sağ olsun. aynı grupta olduğumuz için takımları şaşırmışım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın