resim
Patrick John Miguel van Aanholt
Takım:PSV Eindhoven
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Hollanda
  • 1645
    (bkz: futbolcudan anlama turnusağı)*
    ozan tufan, kenan karaman ile anlaşarak komedi dans üçlüsünün bir parçası olarak kariyerine devam etmesi gereken, futbolcu olduğu iddia edilen bir ademoğlu.

    geldiği gün, öyle bir karmaşa yaşanmıştı ki, anlayabilene aşk olsun. kurzawa, moreno, alioski ve pva gibi birbirinden farklı 4 tane sol beki aynı transfer listesine almak bir scouting mucizesidir. zamanında galatasaray discord'unda bu arkadaşı, bu fiyatlara alacağımıza 500 bin euro verip, nagatomo'yu tutsaydık diye yazdığımda linç edilmiştim. çünkü nagatomo vadettiği işi yapar. savunmada hata yapmaz, fırsat buldukça ileri bindirir. oyun kuramaz, ama çizgiye indiğinde tehlike yaratır.

    patrick van çarkıfelek ise, ofansta kimi zaman cancelo kimi zaman ise orhan ak performansı verir. savunması ise her zaman korkunçtur.

    yukarıdaki kısmı 4 aralık'ta yazmıştım, ama kısmet bugüneymiş.
    (bkz: 6 aralık 2022 galatasaray villarreal maçı)

    güzel kardeşim 2. golde, o ayağını nereye uzatıyorsun bir açıklasana bana? topun yeri belli, kalenin yeri belli, sağa doğru 2 adım atacaksın. yani topla kalenin arasına gireceksin açı kapatarak. bizimki bacak uzatıyor.... o da sorun değil, uzattığı bacak o kadar lakayıt bi şekilde uzatılıyor ki, açı da kapatmıyor.

    4. golde ise yaptığı iş, her zaman yaptığı işlerden bir demet. geçen yıl en az 10 pozisyon sayarım buna benzer, ama gol yemediğimiz için adam iyi savunma beki oldu. fiziği iyi diye oynuyorsa, alalım amerikan güreşçilerini salalım sol beke madem. ki savunmasının kötü değil, hem eredivisie, hem premier league değerlendirmelerinde, 'korkunç' olarak değerlendirildiğine dair değişik entryler de girdim.

    lütfen git artık, git. illa manchester taraftarının maguire'ya yaptığı editlerin benzerini mi yapalım? onu da hala oyuncumuz olduğun için yapamıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın