• 34
    galatasaray kariyerimin altıncı yılındayken oyun hakkında görüşlerimi paylaşmak istiyorum.

    öncelikle oyunda az maaş vererek şampiyonlar ligi şampiyonluğu hayal gibi. bir iki maç iyi oynayan, 5 yıl sözleşmesi ve 3 yıl uzatma opsiyonu olan ucuza kapattığım, genç ve potansiyelli oyuncu hemen yeni sözleşme istiyor. diyorum ki, muslera abin de bana böyle gelmişti ama aramızda anlaştık yeni sözleşme istemeyecekmiş. genç potansiyelli oyuncu da diyor ki, muslera abim istemediyse bize istemek düşmez. bu konuşmanın ardından 3-4 hafta geçiyor yine başa sarıyoruz, sanki bana ballon d'or kazanmış. bu sorun yıllardır çözülmedi, senede bir istersin anlarım da 3 haftada bir isteyince can sıkıyor.

    diğer bir eksi olarak süper ligde şampiyonluk yarışındayken kopamıyoruz, ikincinin puan kaybetmesinin akabindeki maçımızda çok iyi oynasak bile top kale çizgisinden geçmiyor. kadro kalitemizle avrupa'nın ilk 10-15 takımı arasına girsek bile süper ligde rahat şampiyonluk yüzü göremedik. kendinizi kimyager* gibi hissettiren bir ligimiz var. sonra soyunma odasında su şişesi fırlatınca suçlu ben oluyorum, göztepe'yi yenemeyen yıldız oyuncular kendinden hiç utanmıyor ama.

    oyunu oynarken ne kadar transfer yaparsam yapayım hep 2021-2022 sezonundaki galatasaray gibi hissettiriyor oyun. istisnasız 100 maçın 25'inde aşağıdaki gibi sonuçlar görüyorum. 3 gol beklentimiz varken 1 gol atınca oyundan nefret ediyorsunuz ister istemez... bunlar sadece örnek olarak birkaç fotoğraf eklemek istediğim için alınmış ekran görüntüleri, bunun gibi çok var.

    https://gss.gs/8nH.jpg kendi evimizde sivas'a yenilmişiz. 3xg - 1,59xg
    https://gss.gs/RvP.jpg fiorentina'dan daha iyi olduğumuz halde kazanamadık.
    https://gss.gs/BkR.jpg konya 0,27xg ile bizimle berabere kalmış.*
    https://gss.gs/0Kg.jpg 65 dakika 10 kişi oynayan gaziantep'i 2,48xg ile yenememek...
    https://gss.gs/3mc.jpg 3xg ile gol atamamak...

    şimdi bu kadar kötü taraflarını gösterdikten sonra iyi tarafı yoksa neden bu oyunu oynuyorsun diye sorabilirsiniz, haklısınız. ama ligin son haftalarına kadar bizi sürüm sürüm süründüren, fenerbahçe ile aramızı açamamıza sebep olan bu oyun ödülümüzü kadıköy'de 10 kişi ile bizi şampiyon yaparak veriyor ve zevkten dört köşe oluyoruz.*

    https://gss.gs/5L5.jpg kadıköy hatırası...

    --- bonus ---
    https://gss.gs/eUB.jpg beşiktaş'a 8. golü attırmayarak yeri gelince güldürüyor.
    https://gss.gs/d4M.jpg bazen de bir haftada iki kez 8 gol atabiliyoruz.*
    https://gss.gs/ZfL.jpg bu da beşiktaşlı kardeşlerimiz üzülmesin diye bonus.*
    --- bonus ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın